Redondo bold

kr. 55,-

Redondo bold i blå

Redondo bold

Ved første øjekast ligner en Redondo bold mest af alt, de bolde vi som små, brugte til at spille stikbold med. Men en Redondo bold har langt flere egenskaber end dette...


Hvad er en Redondo bold?

Kort fortalt:
En Redondo bold er egentlig bare en formindsket Pilates bold! Der er stort set ikke den træningsøvelse du laver på de store Pilates bolde, som du ikke også kan lave en variant af på en Redondo bold. Men både Redondo bolden og den store træningsbold har hver sine fordele og ulemper, så en træning kombineret med begge, vil være optimal.

Fidusen ved Redondo bolden er, at du kan inkorporere den i mange af de styrketræningsøvelser du laver i forvejen – og dermed gøre disse øvelser mere udfordrende og effektive.

Specielt maveøvelser og rygøvelser kan gøres yderst effektive med en Redondo bold. Bolden virker meget "levede” når du ligger ovenpå den og dette resulterer i, at dine muskler skal arbejde meget hårdere, når du skal udføre øvelserne.

Desuden kræver det aktivering af langt flere muskler, når man skal holde stabiliteten. Alt i alt giver dette et øget energiniveau og en øget effektivitet i træningsøvelserne.

Her kan du finde lidt inspiration til træningsøvelser med en Redondo bold